Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

FAMILY

Photo of the Zsidai Family

A többgenerációs vendéglátó Zsidai család büszke arra, hogy több mint 35 éve jelen van a magyar gasztronómiában.

Családunkban a vendéglátás nem csupán megélhetés, hanem a szó legnemesebb értelmében vett hivatás. Az üzleti filozófián azon alapul, hogy szeretjük Budapestet és hiszünk a legmagasabb minőségben.

Küldetésünk, hogy a várost és a mai modern konyhát nemzetközileg is menővé varázsoljuk.

FRIENDS

Buda

A Baltazár Buda gasztronómiai negyedében található, a Világörökség részét képező Budai Várban, számos étterem, bisztró, bár környezetében. A családi tulajdonban lévő Baltazárt a több generációs étteremtulajdonos Zsidai család nyitotta 2013 nyarán. A családnak négy másik étterme is van a negyedben:

Pest

A Zsidai családhoz tartozik a belváros öt másik kultikus helye is.

www.zsidai.com

Pierrot

A Monarchia nagyvilági konyhája korszerűen: a Kárpát-medencében fellelhető legjobb minőségű alapanyagokra támaszkodva, hagyományos ízekre épül a Pierrot konyhája. Mindez egy 13. századi épületben, egy csodás kerttel.

www.pierrot.hu
info@pierrot.hu
Telefon: +36 1 375 6971

21 A MAGYAR VENDÉGLŐ

Békebeli magyar konyha 21. századi igényekhez igazítva.

www.21restaurant.hu
hello@21restaurant.hu
Telefon: +36 1 202 2113

PEST-BUDA BISTRO & HOTEL

Az ország legrégebbi szállodája, eredetileg 1696-ban nyitotta meg kapuit, most Budapest egyik legstílusosabb hotele 10 egyedileg berendezett luxus szobájával és lakosztályaival. Egyszerű magyar ételek szívvel, lélekkel: a nagymama házias magyar konyhája, letisztultan, a legjobb alapanyagokból, gondosan és szeretettel.

www.pest-buda.com
hello@pest-buda.com
Telefon: +36 1 225 0377

PEST-BUDA TERASZ

A Pest-Buda Vendéglő különálló terasza az újonnan felújított Hess András téren, a Mátyás-templom lábánál. Nagymama kedvencei mellett sörök, fröccsök és frissítők, április közepétől október közepéig.

www.pest-buda.com
hello@pest-buda.com
Telefon: +36 1 225 0377

SPILER BIERGARTEN

A Spíler sátrat ver a Budai Várban, sörrel, fröccsel, hamburgerrel és kolbásszal. Nyitva április közepétől október közepéig.

www.spilerbp.hu
hello@baltazarbudapest.com
Telefon: +36 1 300 7050

BUDAVÁRI JAMIE'S ITALIAN

Egyszerű, jó ár-érték arányú olasz ételek a legjobb minőségű alapanyagokból gyönyörű környezetben. "Hihetetlenül izgatott vagyok, hogy Jamie's Italiant nyitunk a Budai Vár szívében. Budapest egy csodálatos város egyre izgalmasabb étterem választékkal." Jamie Oliver

www.jamiesitalian.hu
foglalás kizárólag a weboldalon keresztül

JAMIE'S PIZZERIA GOZSDU

A Jamie's Pizzera bemutatja mindazt, amit Jamie képvisel: egyszerű, őszinte és finom ételek, szuperül kiválogatott alapanyagokból készítve, nagyszerű áron.

www.jamiespizzeria.hu
foglalás kizárólag a weboldalon keresztül

SPÍLER BISTROPUB

Budapest ikonikus bárja, pubja, bisztrója, klubja, helyi kézműves sörökkel, minőségi street fooddal, élő DJ-vel és a város legjobb arcaival.

www.spilerbp.hu
hello@spilerbp.hu
Telefon: +36 1 878 1320

SPÍLER SHANGHAI

Ázsia 3.0 - A legvagányabb ételek szerte Ázsiából, teljesen szabad, laza megközelítésben, Jean-Michel Basquiat és a new yorki Chinatown inspirálta vagány designnal, laza szervízzel és hátborzongatóan jó zenével.

www.spilerbp.hu
shanghai@spilerbp.hu
Telefon: +36 1 878 1309

OPERA CAFÉ

Klasszikus, monarchia stílusú kávéház az Operaházban. Egy kávéház, ahol kötetlen, de patinás környezetben fogyaszthatsz el egy ebédet, vacsorát, egy délutáni süteményt vagy egy pohár pezsgőt.

www.operacafe.hu
hello@operacafe.hu
Telefon: +36 1 800 9210

ÉS BISZTRÓ

„For sharing” ételek, falatkák, az Osztrák-Magyar Monarchia tipikus ételei, grillezett húsok, halak. A megújult Kempinski Hotel Corvinus Budapesttel közösen működő ÉS-ben nem kell a hagyományos étkezési szokásokhoz igazodni.

www.esbisztro.hu
info@esbisztro.hu
Telefon: +36 1 429 3990

ÉS DELI

Az ÉS Deli egységes koncepcióba foglalja a New York-i deli műfajt, a népszerű kávéláncok italdesszertjei és az autentikus "spcecialty coffee" világot. A választékot az újhullámos kávék mellett az ÉS Bisztró konyháján készült gourmet szendvicsek és ropogós péksütemények gazdagítják.

www.esdeli.hu
info@esbisztro.hu
Telefon: +36 1 429 3990

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking