Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

KONYHA

BALTAZÁR GRILL

Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.

Galéria

ÉTLAP

Étlapunkat ide kattintva megtekintheted

Baltazár táblás ajánlat

ALAPANYAGOK

A Baltazárban büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra és technológiai eszközeinkre:

- Marha: hazánkban is egyre népszerűbbek a jó minőségű marhahúsok és steakek, ezért mi is törekszünk mindig a legjobb beszállítókkal dolgozni. Jelenleg szabadtartási marhahúst használunk a híres Jack’s Creek farmról Ausztráliából, kiváló húsokat Argentínából és a legjobb vágásokat az USÁ-ból. Forrásaink azért változóak, hogy mindig a legjobb minőségű húsokkal dolgozhassunk, amelyeket tökéletesre süthetük a Josper grillben.

- Sertés: a lehetőségek szerint próbálunk hazai serétshúst használni, mint például a duroc. Azonban jelenleg az étlapon megtalálható a fantasztikus iberico sertés is Spanyolországhból, amely a híres fekete sertésből készül. A hús lédús és finom, dió ízű, amely a sertések speciális makk diétájának köszönhető.

- Kacsa: máj és comb, mely családi beszállítónktól származik Békés megyéből.

- Csirke: kizárólag magyar szabadtartású csirkét használunk, amelyeket az étlapon a grill szekcióban, a magyar klasszikusok között és a táblás ajánlatainkon is megtalálhat. Minden megbízható helyi hentesektől származik.

- Szószok, lekvárok: büszkék vagyunk arra, hogy csak házi készítésű szószokat és lekvárokat használunk, melyeket azokból a magas minőségű alapanyagokból készítünk, melyeket a konyhában egyébként is használunk. A lekvárfőzés minden évben hagyomány a Baltazár konyháján.

- A híres spanyol Josper Grill: a legmenőbb, manufakturálisan kézzel készülő katalán faszénes grill kemencét használjuk, mely például Heston Blumenthal vagy Gordon Ramsay konyháiban is megtalálható. Kizárólag a legmagasabb minőségű argentín faszenet használjuk grillünkben.

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE