Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

KONYHA

BALTAZÁR GRILL

Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.

ÉTLAP

Étlapunkat ide kattintva megtekintheted

Baltazár táblás ajánlat

ALAPANYAGOK

A Baltazárban büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra és technológiai eszközeinkre:

- Marha: Amerikai USDA Prime- és szárazon érlelt osztrák marha húsokkal dolgozunk. A marha kevésbé ismert, ám legizgalmasabb részeit preferáljuk, melyeket az igazi ínyencek a legtöbbre értékelnek.

- Sertés: szárazon érlelt duroc sertéshúst használunk Stájerországból és duroc sertést Magyarországról. Ez a fajta Amerikából származik, igen magas minőségű, faszénen grillezve kiváló.

- Kacsa: máj és comb, mely családi beszállítónktól származik Békés megyéből.

- Csirke: kizárólag magyar szabadtartású csirkét használunk, melyet számunkra tenyészt egy kis tolna megyei családi gazdaság.

- Szószok, lekvárok: Büszkék vagyunk arra, hogy csak házi készítésű szószokat és lekvárokat használunk, melyeket azokból a magas minőségű alapanyagokból készítünk, melyeket a konyhában egyébként is használunk.

- A híres spanyol Josper Grill: a legmenőbb, manufakturálisan kézzel készülő katalán faszénes grill kemencét használjuk, mely például Heston Blumenthal vagy Gordon Ramsay konyháiban is megtalálható. Kizárólag a legmagasabb minőségű argentin faszenet használjuk grillünkben.

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás: Expedient