Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

KONYHA

BALTAZÁR GRILL

Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.

ÉTLAP

Étlapunkat ide kattintva megtekintheted


ALAPANYAGOK

A Baltazárban büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra és technológiai eszközeinkre:

- Marha: Amerikai USDA Prime- és szárazon érlelt osztrák marha húsokkal dolgozunk. A marha kevésbé ismert, ám legizgalmasabb részeit preferáljuk, melyeket az igazi ínyencek a legtöbbre értékelnek.

- Sertés: szárazon érlelt duroc sertéshúst használunk Stájerországból és duroc sertést Magyarországról. Ez a fajta Amerikából származik, igen magas minőségű, faszénen grillezve kiváló.

- Kacsa: máj és comb, mely családi beszállítónktól származik Békés megyéből.

- Csirke: kizárólag magyar szabadtartású csirkét használunk, melyet számunkra tenyészt egy kis tolna megyei családi gazdaság.

- Szószok, lekvárok: Büszkék vagyunk arra, hogy csak házi készítésű szószokat és lekvárokat használunk, melyeket azokból a magas minőségű alapanyagokból készítünk, melyeket a konyhában egyébként is használunk.

- A híres spanyol Josper Grill: a legmenőbb, manufakturálisan kézzel készülő katalán faszénes grill kemencét használjuk, mely például Heston Blumenthal vagy Gordon Ramsay konyháiban is megtalálható. Kizárólag a legmagasabb minőségű argentin faszenet használjuk grillünkben.

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking