Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

KONYHA

Információ

Éttermünk határozatlan ideig zárva tart. A recepció 7:00 és 19:00 között tart nyitva.

BALTAZÁR GRILL

Őszinte és hiteles alapanyagok a kézzel készített Josper faszén grillből. Gourmet street food, közösen fogyasztható ételek, komoly húsok és nagyszerű vegetáriánus választék. Egyszerű, de kreatív ételek, szívvel lélekkel.

Galéria

ALAPANYAGOK

A Baltazárban büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra és technológiai eszközeinkre:

- Marha: hazánkban is egyre népszerűbbek a jó minőségű marhahúsok és steakek, ezért mi is törekszünk mindig a legjobb beszállítókkal dolgozni. Jelenleg szabadtartási marhahúst használunk a híres Jack’s Creek farmról Ausztráliából, kiváló húsokat Argentínából és a legjobb vágásokat az USÁ-ból. Forrásaink azért változóak, hogy mindig a legjobb minőségű húsokkal dolgozhassunk, amelyeket tökéletesre süthetük a Josper grillben.

- Sertés: a lehetőségek szerint próbálunk hazai serétshúst használni, mint például a duroc. Azonban jelenleg az étlapon megtalálható a fantasztikus iberico sertés is Spanyolországhból, amely a híres fekete sertésből készül. A hús lédús és finom, dió ízű, amely a sertések speciális makk diétájának köszönhető.

- Kacsa: máj és comb, mely családi beszállítónktól származik Békés megyéből.

- Csirke: kizárólag magyar szabadtartású csirkét használunk, amelyeket az étlapon a grill szekcióban, a magyar klasszikusok között és a táblás ajánlatainkon is megtalálhat. Minden megbízható helyi hentesektől származik.

- Szószok, lekvárok: büszkék vagyunk arra, hogy csak házi készítésű szószokat és lekvárokat használunk, melyeket azokból a magas minőségű alapanyagokból készítünk, melyeket a konyhában egyébként is használunk. A lekvárfőzés minden évben hagyomány a Baltazár konyháján.

- A híres spanyol Josper Grill: a legmenőbb, manufakturálisan kézzel készülő katalán faszénes grill kemencét használjuk, mely például Heston Blumenthal vagy Gordon Ramsay konyháiban is megtalálható. Kizárólag a legmagasabb minőségű argentín faszenet használjuk grillünkben.

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE