Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT

 

Foglalás

 

 

Visszajövünk! - a Zsidai Hotels és az MTÜ

egyedi ajánlata belföldi utazóknak

Szeretettel várjuk Budapest szívében a páratlan szépségű Budai Várban családi szállodánkban ahol a otthoniasan kialakított környezetben nemcsak kipihenheti magát, hanem számos díjazott éttermünkben élvezheti a gasztronómia remekműveit. 

Különleges ajánlattal várjuk egy romantikus hétvégére, egy városlátogatásra családjával vagy barátaival, vagy üzleti útja során, hogy élvezhesse a történelmi belváros romantikáját és butik szállodánk kényelmét. Foglaljon Deluxe szobát vagy Lakosztályt és élvezze különleges ajánlatunkat.


AMIT ADUNK...

  • Maradjon több éjszakára és 20%-os kedvezményt adunk a szoba árából
  • Bőséges meleg reggelit kínálunk minden reggel két fő részére
  • Válasszon egy felejthetetlen élményt szobafoglalása mellé az alábbiak közül:

A bor szerelmeseit szeretnénk elbűvölni egy borszakértő által vezetett PRIVÁT BORKÓSTOLÓVAL. Bemutatjuk a Kárpát-medence egyedi borválasztékát. A borkóstolás öt fajta borból áll, valamint a borok mellé kétszemélyes francia sajtválasztékot is kínálunk.

Élvezze a Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda területén feltörő „csodahatású” forrásokat és LEGYEN A VENDÉGÜNK 2DB NAPI FÜRDŐBELÉPŐRE. Kerülje ki a sort belépőjével, amit szállodánkban vehet át  és adja át magát a pihentető fürdőzésnek.

Szobafoglalása mellé MEGAJÁNDÉKOZZUK ÉTTERMI UTALVÁNNYAL 10.000 ft értékben, mely utalvány beváltható a Budai Várban a szállodától séta távolságra lévő éttermeinkben: Jamie’s Italian, 21 Magyar Vendéglőben vagy a Pest-Buda Vendéglőben.

A kedvezmény a következő promóciós kóddal foglalható:

BUDAVAR

 

Kérjük, foglaláskor használja a promóciós kódot, így tudjuk garantálni a különleges ajánlatot. Az ajánlat csak a honlapunkon regisztrált szobafoglalásokra érvényes.

 Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE