Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

Modern étterem Budapesten, ahol a street food új életre kelt

Modern éttermet keresel a fővárosban, ahol különleges hangulatban ebédelhetsz? Ismerd meg a Baltazár Grillt, ahol a street food új értelmet kap! 

Modern étterem Budapesten

Szerintünk az étterembe járás nem csupán az evésről szól. Egy modern étterem Budapesten ennél többet kell, hogy nyújtson számodra: és mi ezen dolgozunk nap, mint nap a Baltazár Grill-ben. Különleges atmoszférával, fantasztikus ízvilággal, stílusos belső térrel és hangulatos, macskaköves terasszal várunk! Ismerd meg jobban a Baltazárt, modern éttermünket Budapesten! 

 

Modern étterem Budapesten gourmet street food kínálattal

A street food sokak által vitatott módja az étkezésnek, ami nem is csoda. Az eredetileg utcai árusok által kínált fogások minősége gyakran megkérdőjelezhető, azonban maguk az ételek fantasztikus távatokat nyitnak – amelyet modern éttermünkben Budapesten a lehető legjobban igyekszünk meglovagolni. 


Nálunk a street food egészen mást jelent: a gourmet street food megálmodásával egy olyan kategória felé nyitottunk, amelyben a szívvel-lélekkel készült egyszerű ételek a legdurvább ínyenceknek is élvezhetőek lesznek: a legjobb húsokkal és szuper vegetáriánus ételekkel is várunk.

 

 Modern étterem Budapesten, fantasztikus alapanyagokból készült ételekkel, italokkal

Büszkék vagyunk a konyhánkban használt alapanyagokra, és modern éttermünkben alkalmazott technológiai eszközeinkre. 


A grillételek szerelmeseiként nagyon komoly húsokkal dolgozunk. Steakként a legjobb minőségű marhát a híres Jack’s Creek farmról hozatjuk Ausztráliából, de sokszor dolgozunk kíváló argentín marhával is – még a sertést igyekszünk hazai forrásokból beszerezni amellett, hogy étlapunkon a fantasztikus iberico sertés is megtalálható egyenesen Spanyolországból.


Modern étteremként Budapesten nem csak az alapanyagok minőségére, de azok tökéletes elkészítésére is nagy hangsúlyt fektetünk. A híres Josper Grill a legmenőbb, kézzel készülő katalán faszenes grill, amiben tökéletesre készítjük fogásaid! 

 

Modern étterem Budapesten vagány stílussal

Hogy ne csak a gasztronómiai élmény legyen komoly modern éttermünkben Budapesten, az étterem hangulatára is sokat adunk. Stílusos, vagány berendezése, különleges atmoszférája felejthetetlenné teszi a nálunk töltött időt! 

 

Modern étterem Budapesten akár rendezvényekre is! 

A Baltazár Grill azonban nem csak egy modern étterem Budapesten. Igény szerint akár egy szuper rendezvényhelyszín is lehet, ahol együtt ünnepelhettek a családdal, barátokkal, vagy éppen üzleti partnerekkel: kibérelhetitek akár a kandallós termet, akár hangulatos borospincénket, vagy az egész éttermet is, hogy zavartalan legyen a szórakozás!


Amennyiben úgy gondolod, rendezvényhelyszínként lenne szükséged modern éttermünkre, kattints IDE és kérd személyre szabott ajánlatunkat! 
 


Kapcsolódó cikkek:

Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE