Ajánlatkérés
Ajánlatkérés
részletek

Teraszos étterem Budapesten: üdvözöld a jó időt egy teraszos étteremmel, a kerti party-k hangulatával

Teraszos éttermet keresel Budapesten, ahol a szabad ég alatt, hangulatos helyen fogyaszthatod el kedvenc fogásaid? Szeretettel várunk a Baltazár Grillben! 

Teraszos étterem Budapesten

Mintha egy évezrede lett volna, hogy utoljára a teraszon ültünk, Gin&Tonic-ot kortyoltunk és élveztük a napsütést. Mintha egy évezrede lett volna, hogy a kerti party-k hangulatát élveztük, hogy nagy baráti társaságban üldögélhettünk és élvezhettük az életet. Itt az idő újra élni ezeket az élményeket! Teraszos éttermünk Budapesten, a Budai Várnegyedben szeretettel vár Titeket! 

 

Teraszos étterem Budapesten a legjobb grill ételekkel

Számunkra a teraszon való étkezés egyet jelent a grill ételek szezonjával: nagyszerű húsokkal, grillezett zöldségekkel és más finomságokkal, amelyeket a méltán híres Josper faszén grillen készítünk el. Büszkék vagyunk a konyhánkban használt kiváló minőségű alapanyagokra: a legjobb beszállítóktól érkező marhahúsra, a hazai forrásból származó duroc sertésre és családi beszállítónktól érkező kacsánkra, magyar szabadtartású csirkehúsainkra. 


Nem csak a húsok minőségére ügyelünk azonban. A köreteket, szószokat és lekvárokat ugyan olyan gonddal válogattuk meg teraszos éttermünkben – így biztos lehetsz benne, hogy a legjobbat fogyasztod nálunk. 


Az ételek a híres spanyol Josper Grill-ben készülnek tökéletesre: ez a kézzel készített katalán faszenes grill található meg Gordon Ramsay konyháiban is, aki ismert kritikus hozzáállásáról az ételek irányába – de még a felhasznált faszén tekintetében sem érjük be kevesebbel, mint a legmagasabb minőségű argentín faszénnel. Ez a titka a legjobb grill ételeknek, amelyeket teraszos éttermünkben szolgálunk fel Budapesten! 

 

Teraszos étterem Budapesten, a kerti party-k hangulatával

Az ételek mellett különösen fontosnak találjuk a megfelelő hangulatot is: macskaköves teraszunkon kényelmes székekkel, asztalokkal várunk – és igyekszünk megteremteni a kerti party-k utánozhatatlan hangulatát is számodra! 

 

Teraszos étterem Budapesten ínycsiklandó italokkal, borokkal és Gin&Tonic-kal 

Persze mit sem ér a hangulat a jó ételek, no meg persze a jó italok nélkül. Teraszos éttermünkben erre is különösen nagy hangsúlyt fektetünk: saját borospincénkből kiváló borokat kapunk elő kérésedre, és a Gin&Tonic  rajongók számára is tartogatunk néhány különlegességet. 


Kapcsolódó cikkek:

Étterem borospincével Budapesten

Étterem borospincével Budapesten: a borok szerelmeseinek

Zamatos borok, különleges hangulat és rendezvényhelyszín egyben: ismerd meg a Baltazár Grillt, az éttermet borospincével Budapesten, a Budai Várban! 

Tovább
Stílusos étterem Budapesten

Stílusos étterem Budapesten: fedezd fel a Baltazár Grill különleges...

Egy igazán stílusos éttermet keresel Budapesten, ahol ehettek egy jót? Legyen szó akár születésnapi party-ról, akár céges rendezvényről vagy csak egy kellemes vacsoráról, a Baltazár Grill szeretettel vár! 

Tovább
Michelin logo TripExpert Badge Tablet. logo Booking

Baltazár Budapest 1014 Budapest, Országház utca 31. Hungary


hello@baltazarbudapest.com,

grill&bar: +36 1 300 7050,hotel: +36 1 300 7051


HOUSE RULES & LEGAL NOTICE